Pure Love & Joy Retreat
Dinsdag 12  tm  zondag 17 september 2023 in Tavira Zuid Portugal

Een heerlijke diep ontspannende week, exclusief voor een selecte kleine groep vrouwen die resoneren op pure liefde voor zichzelf en het leven. Een op maat gemaakt programma met veel vrije tijd & persoonlijke aandacht. Je zal je verbinden met je  unieke mooie hart en vanuit deze verbinding ontstaat er ruimte voor jouw vitaliteit,  levensenergie, vertrouwen, wijsheid en balans.

We verblijven in een prachtige klassieke  Portugese Quinta (Boerderij), welke bij het platteland hoort en waar je kunt genieten van het landschap, maar ook van het strand en het charmante stadje Tavira wat beiden op 3 km afstand ligt.  De boerderij heeft traditioneel fruit zoals: appels, peren, vijgen, sinaasappels, citroenen, olijven en perziken.  Tavira ligt op 25 km afstand van het vliegveld van Faro.

Inschrijving is op basis van een intake opdat we zeker zijn dat ik kan bieden wat jij wenst/verlangt en de deelnemende vrouwen overeenkomstige verlangens/behoeften hebben voor een high vibing groepsdynamiek 🙂

Het programma is inclusief dagelijks:

  • Yoga
  • Meditatie
    Ademhalingsoefeningen
    Ontbijt & Diner  (geen lunch vanwege vrij middag programma, welkom om gebruik te maken van de keuken)

  • Denk aan: strand yoga/meditatie bij zonsop- en ondergang, stilte wandelingen,  journaling gericht op zelfbewustzijnsverruiming, dansen onder de sterren, delen van je ervaringen e.d…. alles is bespreekbaar:)

De middag is helemaal vrij te besteden!

Extra bonus na de retreat:

  • Onbeperkte toegang tot mijn unieke restorative yoga videocursus voor diepe rust, ontspanning en energie zodat je na deze week onbeperkt mijn begeleiding naar balans & vitaliteit kan blijven ontvangen.

  • 45 min. online prive coaching sessie

Tarieven op basis van kamer keuze, mogelijk je kingsize bed te delen met je vriendin/zus.

Kamer 1 (Kingsize/bad/ jacuzzi)    € 1.550    gedeeld  €   1.150
Kamer 2 (Kingsize/bad)                    € 1.450    gedeeld  €   1.100
Kamer 3 (Kingsize/bad)                    € 1.450    gedeeld  €   1.100
Kamer 4 (2x single bed)                    € 1.450    gedeeld  €   1.100