Stralend door de Overgang

Hernieuwde balans voor een nieuwe levensfase

Gratis yoga videoles voor meer rust, ontspanning en energie
50% Bijna klaar

Gratis yoga videoles voor meer rust, ontspanning en energie

Naar wie kan ik de yogales toe sturen?

Voor vrouwen die de verlangen naar beter humeur, verbeterde nachtrust, minder opvliegers,  meer energie, zelfvertouwen, zelfliefde en hernieuwe balans!

Lees wat de deelnemers van Delilah hebben ervaren

"Stralend door de overgang" is misschien wat al te idealistisch voorgesteld, maar ik kan je verzekeren dat deze yoga cursus er wel aan bijdraagt om het wat minder negatief te ervaren!

Mijn naam is Carla, ik ben 54 jaar, heb een hele fijne partner, leuke kinderen en een prima schoondochter. Ik ben 20 uur werkzaam in het basisonderwijs en heb het daar naar mijn zin. Tot zover dus geen klachten of problemen!

Toch nekt een burn-out mij volledig zo'n jaar of 4 geleden.... Paniekaanvallen vallen mij helaas ten deel en er wordt antidepressiva en therapie voorgeschreven. Na weer wat opgekrabbeld te zijn besluit ik met een vriendin samen naar yoga te gaan bij Delilah. Een feestje! Meerdere dames "worstelen" met vragen omtrent de overgang, we blijken er toch eigenlijk bitter weinig van te weten..... Ook ik, heb ik nou een burn-out gehad of zijn mijn hormonen dusdanig op hol geslagen dat dat de boel zo verstoord is...?

De yogahoudingen en meditatie van Delilah brengt RUST en ONTSPANNING in deze roerige tijden.

Loopt het thuis of op het werk,  af en toe te hoog op in de "kop" en 't lijf, dan herinner ik mij de oefeningen die een diepe rust kunnen geven en probeer die ook even te doen, desnoods op het toilet wanneer ik ergens anders ben!!

Kortom, de cursus draagt erg bij  aan een betere balans in hoofd en lijf.

Carla
Carla

Ik heb de cursus Stralend door de overgang gedaan omdat ik zelf het gevoel had dat ik vlak voor de overgang zat of er net in. Ik voelde me onrustig en had vage lichamelijke klachten.


Ik had al een aantal yogalessen van Delilah gekregen en ik raakte met haar in gesprek over de overgang. Ze vertelde mij, dat ze ook yogalessen gaf en meditaties om beter met overgangsklachten te kunnen omgaan en wellicht ook te laten verdwijnen.


Ik ben met de cursus Stralend door de overgang gestart en vanaf de eerste les voelde ik al een andere energie door mijn lichaam gaan.


Delilah heeft een vriendelijke uitstraling, humor en geeft mij aardse energie. De combinatie van yoga oefeningen en meditaties en met de kleine groep deelnemers delen van gevoelens en ervaringen waren voor mij een hele steun en een leerzame en rijke ervaring.


Vooral de oefeningen rondom de ademhaling maakten mij rustig, ook als ik emotioneel was. Deze oefeningen doe ik nog steeds thuis op onrustige momenten.


De cursus beveel ik enorm aan! Ook als je nog niet in de overgang zit

Ied