Stralend door de Overgang

Hernieuwde balans voor een nieuwe levensfase

Gratis yoga videoles voor meer rust, ontspanning en energie
50% Bijna klaar

Gratis yoga videoles voor meer rust, ontspanning en energie

Naar wie kan ik de yogales toe sturen?

Voor vrouwen die de verlangen naar beter humeur, verbeterde nachtrust, minder opvliegers,  meer energie en  zelfvertrouwen en hernieuwe balans!

Lees wat de deelnemers van Delilah hebben ervaren

Mijn naam is Ied en ben 48 jaar. Ik had zelf het gevoel dat ik vlak voor de overgang zat of er net in. Ik voelde me onrustig, had vage lichamelijke klachten. Ik had al een aantal yogalessen van Delilah gekregen en ik raakte met haar in gesprek over de overgang. Ze vertelde mij, dat ze ook yogalessen gaf en meditaties om beter met overgangsklachten te kunnen omgaan en wellicht ook te laten verdwijnen. Ik ben met de cursus Stralend door de overgang gestart en vanaf de eerste les voelde ik al een andere energie door mijn lichaam gaan. Delilah heeft een vriendelijke uitstraling, humor en geeft mij aardse energie. De combinatie van yoga oefeningen en meditaties en met de kleine groep deelnemers delen van gevoelens en ervaringen waren voor mij een hele steun en een leerzame en rijke ervaring. Vooral de oefeningen rondom de ademhaling maakten mij rustig, ook als ik emotioneel was. Deze oefeningen doe ik nog steeds thuis op onrustige momenten. De online cursus beveel ik enorm aan! Ook als je nog niet in de overgang zit!

Mijn naam is Carla, ik ben 54 jaar, heb een hele fijne partner, leuke kinderen en een prima schoondochter. Ik ben 20 uur werkzaam in het basisonderwijs en heb het daar naar mijn zin. Tot zover dus geen klachten of problemen!
Toch nekt een burn-out mij volledig zo'n jaar of 4 geleden.... Paniekaanvallen vallen mij helaas ten deel en er wordt antidepressiva en therapie voorgeschreven. Na weer wat opgekrabbeld te zijn besluit ik met een vriendin samen naar yoga te gaan bij Delilah. Een feestje! Meerdere dames "worstelen" met vragen omtrent de overgang, we blijken er toch eigenlijk bitter weinig van te weten..... Ook ik, heb ik nou een burn-out gehad of zijn mijn hormonen dusdanig op hol geslagen dat dat de boel zo verstoord is...?
Wanneer Delilah voorstelt een aantal zaterdag ochtenden achter elkaar een anderhalf uur durende yoga les te willen verzorgen gericht op de overgang en de bijbehorende onrust, zeggen we daar geen nee tegen. Het is goed om ervaringen met elkaar te delen en de oefeningen te doen die RUST en ONTSPANNING geven in deze roerige tijden. Met haar online training kan ik de oefeningen doen wanneer ik maar wil en nodig heb, het is erg toegankelijk en je wordt goed begeleid, echt een aanrader.