Ik ben Delilah, Mindful Yoga Therapist en de oprichtster van Stralend door de Overgang. Ruim 6 jaar geleden kwam ik in de overgang en had heel veel  last van stemmingswisselingen, opvliegers, slapeloosheid, vermoeidheid, somberheid, vergeetachtigheid, slechte concentratie, haaruitval en ervoer veel stress.

Ik werd er helemaal gek van en wilde niet accepteren dat de overgang iets is waar ik maar lijdzaam (en eenzaam) doorheen moest zien te komen. Ik wilde een natuurlijke oplossing voor hormonale balans, want wat ik wel al begreep is dat het de hormonale disbalans is die zorgt voor alle overgang gerelateerde klachten.

Een nieuwe balans

Uit ervaring en als Yoga Therapist zijnde , weet ik hoe heilzaam yoga, meditatie en ademtechnieken voor je kan zijn.  Al mijn kennis paste ik op mezelf toe en vond nieuwe balans.  Ik ontwikkelde een module, speciaal gericht op de overgang, die de hormonale balans stimuleert, zorgt voor rust, diepe ontspanning en nieuwe energie. Van deze module heb ik een basiscursus gemaakt welke je helpt te bouwen aan een nieuwe balans in jouw nieuwe levensfase.

De afgelopen 23 jaar heb ik internationaal diverse yogastromingen gevolgd en bestudeerd. Ik deel de wetenschap van yoga middels groepslessen, privé coaching, workshops en retreats. Mijn unieke aanpak kenmerkt zich door het combineren van verschillende yogastijlen met een vleugje humor en  aandacht voor de uniciteit van iedere vrouw.

Yoga en alles wat daaraan verbonden is van onschatbare waarde en voor mij de sleutel naar de verbinding met mijn eigen hart. De energie van je eigen hart is de bron van oneindige kracht, liefde en wijsheid.  Ik ben ontzettend dankbaar dat yoga op mijn pad is gekomen en zeer gepassioneerd deze kennis over te dragen aan elke vrouw die zelf verantwoordelijkheid wil nemen voor het creëren van een leven waarnaar zij verlangt.

Meer weten of interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Je bent welkom! Stuur mij een email