foto Delilah

 

Hi lieve vrouw, ik ben Delilah. Ik hou van mensen te zien groeien en bloeien, je te helpen verbinden met je eigen kracht en zelfliefde.

De overgang is een transitie naar een nieuwe boeiende levensfase. Jij, als vrouw in de overgang, kan deze tijd gebruiken om stil te staan bij jezelf en je diep van binnen af te vragen waar JIJ nou gelukkig van wordt.  Met alle opgedane levenservaring en wijsheid als volwassen vrouw, kun je nu een nieuwe mooie richting geven aan je leven.

Met mijn privé coaching trajecten kom je meer in verbinding met je eigen hart, wordt je zelfbewuster, kun je vanuit zelfliefde je verlangens helderder krijgen en de moed en wijsheid om de benodigde keuzes en stappen te maken .

Wil jij de verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven en verlang je naar meer  balans, kracht en persoonlijke groei? Ik begeleid je met liefde en altijd zonder oordeel, bij jou aan huis in je eigen vertrouwde omgeving.

 

Aanbod & tarieven

 • Gratis en geheel vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek van 30 minuten
  In dit gesprek kunnen wij vrijblijvend van gedachten wisselen en onderzoeken of jouw vraag en mijn aanbod bij elkaar passen. Tijdens dit gesprek geef ik je tips waar je direct mee aan de slag kan, zodat het gesprek altijd waardevol en inspirerend is.
 • Privé coaching aan huis of op locatie
  Traject van 5 sessies van 75 min:   € 375 

  Traject van 10 sessies van 75 min: € 675 (10% korting)
  Losse sessies van 90 min:               € 90
  Reiskosten 0,25 per km vanaf postcode 1111JW, na 15 km

Geïnteresseerd of wil je meer weten? Stuur mij een mailtje:  info@stralenddoordeovergang.nl