Dank voor je interesse in mijn visie en begeleiding om stralend door de overgang te gaan.

Het is mijn passie om vrouwen die door de overgang gaan, laten inzien en ervaren dat de overgang een transitie kan zijn naar een nieuwe boeiende levensfase en dat er nog veel ruimte is om te bloeien en te groeien.

Jij, als vrouw in de overgang, kan deze tijd gebruiken om stil te staan bij jezelf en je diep van binnen af te vragen waar JIJ nou gelukkig van wordt.  Met alle opgedane levenservaring en wijsheid als volwassen vrouw, kun je nu een nieuwe mooie richting geven aan je leven.

De essentie van mijn privé coaching trajecten is het  (her)verbinden met je hart, de frequentie van pure liefde.  Je zult zien dat hierdoor je zelfbewustzijn zal groeien. Ook zal door groeiende zelf liefde, je verlangens ineens helderder worden waardoor je keuzes kunt maken in afstemming met je hart en de benodigde (moedige) stappen kunt maken.

Wil jij de regie in eigen handen en verlang je naar meer balans, kracht en persoonlijke groei? Ik begeleid je met liefde en altijd zonder oordeel, in mijn praktijk in Diemen of online.

Gratis en geheel vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek van 15 minuten
  • In dit gesprek kunnen wij vrijblijvend van gedachten wisselen en onderzoeken of jouw vraag en mijn aanbod bij elkaar passen. 

  • Wil je begeleiding aan huis? Dat kan als je in de omgeving van Diemen woont.

Geïnteresseerd of wil je meer weten?   info@stralenddoordeovergang.nl