foto Delilah

Fijn dat je interesse hebt in mijn visie en begeleiding om stralend door de overgang te gaan.

Ik ben Delilah en waarschijnlijk net als jij een vrouw in de overgang. Mijn passie is om vrouwen die in de overgang zijn beland te laten inzien en ervaren dat de overgang een transitie kan zijn naar een nieuwe boeiende levensfase. en dat er nog veel ruimte is om te bloeien en te groeien

Jij, als vrouw in de overgang, kan deze tijd gebruiken om stil te staan bij jezelf en je diep van binnen af te vragen waar JIJ nou gelukkig van wordt.  Met alle opgedane levenservaring en wijsheid als volwassen vrouw, kun je nu een nieuwe mooie richting geven aan je leven.

Met mijn privé coaching trajecten leer ik je om meer in verbinding te staan met je hart en je hogere bewustzijn.  Je zult zien dat hierdoor je zelfbewustzijn aanzienlijk zal toenemen. Ook zal door groeiende zelf liefde verlangens ineens helderder worden, waardoor je betere keuzen en de benodigde stappen kunt maken.

Wil jij de verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven en verlang je naar meer  balans, kracht en persoonlijke groei? Ik begeleid je met liefde en altijd zonder oordeel, bij jou aan huis in je eigen vertrouwde omgeving of online.

Gratis en geheel vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek van 30 minuten

  • In dit gesprek kunnen wij vrijblijvend van gedachten wisselen en onderzoeken of jouw vraag en mijn aanbod bij elkaar passen. Tijdens dit gesprek geef ik je tips waar je direct mee aan de slag kan, zodat het gesprek altijd waardevol en inspirerend is.
  • Wil je begeleiding aan huis? Dat kan als je in de omgeving Paramaribo woonachtig bent.

Geïnteresseerd of wil je meer weten? Stuur mij een mailtje:  info@stralenddoordeovergang.nl