Wat fijn dat je de hele cursus hebt gevolgd. Wees trots op jezelf, je hebt goed voor jezelf gezorgd. Iets wat je misschien niet zo gewend bent te doen, but you did it!! Ga hiermee door, door goed voor jezelf te zorgen geef je liefde aan jezelf en leer je jezelf op nr 1 te zetten. Ook dat ben je misschien niet gewend maar alleen als jij goed in je vel zit kun je er ook echt zijn voor de ander.

Door de opbouw van de cursus weet ik dat je in alle rust hebt kunnen wennen aan de houdingen en het ritme van minimaal 3x in de week  tijd voor jezelf in te plannen en je lekker terug te trekken. Weg van alle drukte en prikkels van de dag. Even jij alleen, met je aandacht helemaal bij jezelf. Dat doet je goed!

Je kunt de houdingen en/of series zo vaak en zolang je maar wilt doen. je kunt ze aan elkaar koppelen in willekeurige volgorde naar gelang de tijd die je ervoor wilt nemen.  De minimale tijd om in de houdingen te blijven is zoals je in de cursus hebt geleerd.

Ik moedig je aan om in de dagen dat je vrij bent bijvoorbeeld in het weekend, 1 uur de tijd te nemen voor jezelf en 2 series achter elkaar te doen. Je kunt dus zelf kiezen welke series en misschien na dat uur heb je zin om verder te gaan en plak je er nog een serie achteraan! Heerlijk! Anderhalf uur met je aandacht bij jezelf zijn in alle rust en ontspanning je batterij opladen.

Je zult merken dat als je deze houdingen en/of series in je dagelijkse leven integreert, je een nieuwe balans zult vinden in deze nieuwe levensfase die hoort bij de overgang.